Ce decizie au luat judecătorii în cazul unui bărbat care nu a respectat ordinul de restricţie obţinut de fosta soţie

Ce decizie au luat judecătorii în cazul unui bărbat care nu a respectat ordinul de restricţie obţinut de fosta soţie

FOTO: Revista22

Bărbatul a fost arestat la domiciliu pentru că nu a respectat ordinul de restricţie obţinut de fosta soţie. Într-o primă fază, a fost anchetat sub control judiciar, însă pentru că s-a apropiat la mai mult de zece metri de femeie, judecătorii de la Rădăuţi au decis să înlocuiască măsura controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rădăuţeanul Costică Linu se află în arest la domiciliu de aproximativ o lună. Potrivit Monitorul de Suceava, bărbatul le-a cerut judecătorilor să îi permită să părăsească domiciliul o dată pe săptămână ca să se deplaseze la Baia Comunală din oraş, pentru asigurarea igienei personale. Magistraţii au admis solicitare şi astfel bărbatul poate să plece de acasă în fiecare vineri, între orele 16.00 şi 17.30 ca să se spele la baia publică.

Costică Linu le-a mai cerut magistraţilor să-i permită să părăsească domiciliul zilnic, între orele 14.00 – 16.00, ca să îşi facă cumpărăturile la un magazin din oraş. Judecătorii au respins această solicitare.

Bărbatul a ajuns în arest la domiciliu pentru că nu a respectat ordinul de restricţie al fostei sale consoarte. Într-o primă fază, a fost cercetat sub control judiciar, dar pentru că s-a apropiat de femeie la o distanţă mai mică de 10 metri, magistraţii au decis să înlocuiască măsura controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările