Ce crede o membră PSD Suceava despre protestele din România: „Vor să răstoarne un guvern legitim“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Elena Pintilei, consilier judeţean din partea PSD Suceava, a lansat un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a parlamentarilor USR şi a unor europarlamentari români.

Oana Elena Pintilei a postat pe contul ei de Facebook următoarea cugetare:

„ŞI EU PROTESTEZ!

Protestez împotriva preşedintelui Iohannis şi a instituţiilor statului care îşi depăşesc atribuţiile şi se vad omnipotente, dincolo de puterea pe care legea le-o stabileşte. Klaus Iohannis, care nu şi-a înţeles încă rostul pentru care ocupă temporar cea mai înaltă demnitate a ţării, colinda ieri de la o institutie la alta, punând gaz pe foc, confirmandu-si vocaţia de piroman. Mai întâi a trecut pe la CSM pentru a se asigura că respectiva instituţie încă nu l-a trădat, apoi s-a deplasat la Avocatul Poporului pentru a face presiuni ca acesta să conteste o Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului României. “Voi discuta cu Avocatul Poporului, deşi nu mi-e dor deloc să-l văd”, declara plin de emfaza Klaus Iohannis în cadrul sedintei CSM de ieri.

Protestez faţă de parlamentarii României (USR) care au transformat una dintre cele mai importante instituţii ale statului, Parlamentul României, în maidan şi nu în ultimul rând faţă de europarlamentarii României, care în frunte cu Monica Macovei în loc sa acţioneze pentru interesul României, prin comportament şi atitudine, aduc grave prejudicii de imagine statului pe care ei îl reprezintă în Parlamentul European.

Din păcate, în acest moment, Constituţia României nu mai este respectată şi este extrem de grav ca principiul de baza şi totodata major al democraţiei, respectiv separaţia puterilor în stat, este încălcat.

Şi toate aceste lucruri se întâmplă doar pentru că, asa cum au demonstrat încă din 12 decembrie, nu vor să accepte votul majoritar al românilor şi vor, din nou, asa cum au facut şi în 2015, să răstoarne un guvern legitim ce a fost investit în mod democratic de către popor”.

Oana Pintilei. FOTO Facebook

Alte ştiri pe această temă:

O consilieră judeţeană PSD Constanţa despre protestatari: „Putorilor!“

Sucevenii ies din nou în stradă pentru a protesta faţă de modificarea legislaţiei penale

UPDATE Protestul din Suceava s-a încheiat. Aproape 2.000 de suceveni au ieşit în stradă: „Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta!”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite