Ce au mai păţit romii care au sechestrat-o şi bătut-o pe bona copilului lor pentru că le-ar fi furat bani şi bijuterii din casă

Ce au
mai păţit romii care au sechestrat-o şi bătut-o pe bona copilului
lor pentru că le-ar fi furat bani şi bijuterii din casă

FOTO: Adevărul

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava informează că cei patru bărbaţi care au sechestrat şi bătut o femeie din Republica Moldova, care lucra ca bonă în municipiul Suceava, se află în continuare după gratii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele patru persoane de etnie romă, care au fost acuzate că au bătut şi sechestrat o bonă, sunt cercetate în continuare în stare de arest preventiv. Noutatea este că dosarul celor patru bătăuşi a ajuns pe masa judecătorilor. „Din modul şi împrejurările în care au fost săvârşite faptele, rezultă faptul că inculpaţii au acţionat cu intenţie directă, prevăzând rezultatul socialmente periculos al faptelor şi urmărind producerea acestuia prin săvârşirea faptelor”, se arată în comunicatul de presă de la Parchet.

Fapta a fost comisă în urmă cu o lună. Victima a lucrat ca bonă pentru familia Clara şi Eusebiu Borcoi. La un moment dat, angajata a decis să-şi schimbe locul de muncă. A plecat şi s-a angajat ca vânzătoare la un magazin din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Soţii şi doi prieteni ai acestora au căutat-o la noul loc de muncă, au determinat-o să iasă din magazin, au urcat-o cu forţa într-o maşină şi au bătut-o, încercând să o determine să recunoscă un furt. Soţii arestaţi preventiv susţin că bona le-ar fi furat din casă bani şi bijuterii în valoare de 3.000 de euro. 

În timp ce o loveau, romii i-au smus victimei o declaraţie de recunoştere a unei presupuse vinovăţii. Altfel spus, ca să scape de bătaie, bona le-a spus foştilor angajatori că ar fi comis furtul, ba chiar i-a dus şi la o casă de amanet din oraş, unde ar fi vândut bijuteriile. Numai că bunurile nu se aflau acolo. Atunci, agresorii au decis să o ducă înapoi la magazinul de unde au luat-o. Când s-a văzut eliberată, victima a sunat la 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: