Cazul halucinant al unei femei violate de fostul concubin sub ameninţarea unui cuţit. Bărbatul i-a intrat în casă noaptea

Cazul halucinant al unei
femei violate de fostul concubin sub ameninţarea unui cuţit. Bărbatul i-a intrat în casă noaptea

FOTO: Adevărul

Ioan Buzilă, din localitatea Şaru Dornei a judeţului Suceava, a fost trimis în judecată joi, 3 octombrie, pentru comiterea infracţiunii de viol. Bărbatul şi-ar fi chinuit o noapte întreagă fosta concubină. A intrat în casă peste ea în toiul nopţii şi i-a pus cuţitul la gât.

Ioan Buzilă şi fosta sa concubină s-au cunoscut pe internet. Femeia este din Vaslui şi are doi copii dintr-o relaţie anterioară. S-a îndrăgostit de Buzilă, s-a mutat la Şaru Dornei şi a mai făcut un copil cu noul concubin. După un timp, viaţa femeii s-a transformat într-un coşmar.

Pentru că era bătută şi umilită, ea şi-a luat copiii şi a părăsit domiciliul conjugal, dar nu s-a mutat la Vaslui, ci a rămas în Şaru Dornei, într-o casă pusă la dispoziţie de o familie de localnici.

În noaptea de 10 spre 11 septembrie, Buzilă a pătruns în casa fostei sale concubine, i-a distrus telefonul ca să nu poată cere ajutor, şi sub ameninţarea unui cuţit pe care i l-a pus în zona gâtului a violat-o timp de mai multe ore. „În intervalul orar 23:00 – 01:00, inculpatul a constrâns persoana vătămată să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale, prin constrângere fizică, ameninţând-o cu un cuţit pe care i l-a pus în zona gâtului. Din cercetări a rezultat comiterea a 4 raporturi sexuale în aceleaşi împrejurări”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

După ce a scăpat, femeia s-a dus direct la Poliţie şi a depus o plângere. Buzilă a fost reţinut de oamenii legii. Procurorii care anchetează cauza au transmis joi, 3 octombrie, că l-au trimis în judecată pe agresor, pentru comiterea a trei fapte: viol, violare de domiciliu şi distrugere.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: