VIDEO Casa şi maşina şefului pazei unui club sucevean, atacate de interlopi, cu pietre. Făptaşii au fost eliberaţi de poliţişti

VIDEO Casa şi maşina şefului pazei unui club sucevean, atacate de interlopi, cu pietre. Făptaşii au fost eliberaţi de poliţişti

Doi interlopi au atacat cu pietre casa şefului pazei de la un club din Suceava. FOTO Captură video

Doi indivizi, cunoscuţi ca fiind certaţi cu legea, s-au răzbunat în acest fel pentru că nu li s-a permis accesul în clubul apărat de Constantin Piuturean. Spre nenorocul agresorilor, cunoscuţii Adrian Aursulesei zis “Căpoi” şi Stefăniţă Bujorean, cei doi au fost filmaţi cu camerele de supraveghere ale locuinţei lui Piuturean. Mai mult, chiar acesta i-a prins, însă unul dintre aceştia a reuşit să scape până la venirea unui echipaj de poliţie.

Locuinţa şi maşina lui Constantin Piuturean, şeful pazei de la unul dintre cluburile foarte frecventate din municipiul Suceava, au fost atacate cu pietre în noaptea de duminică spre luni, după ora 23.00.

Doi tineri cu cagule pe faţă au spart un geam al maşinii şi după aceea s-au îndreptat asupra locuinţei, aruncând cu pietre în geamul casei de pe strada Strandului. O piatră a trecut prin fereastră şi a lovit o vitrină, pe care a spart-o, deteriorând şi alte obiecte de mobilier.

Cei doi nu au luat în calcul însă prezenţa de spirit şi viteza de reacţie a proprietarului, care s-a ridicat repede din pat, a ieşit afară şi a reuşit să-i prindă pe cei doi indivizi. A fost anunţată poliţia prin 112, dar până când să ajungă agenţii le faţa locului, unul a reuşit să scape din strânsoarea lui Constantin Piuturean, nu înainte însă ca acestuia să-i fie smulsă cagula de pe faţă şi să fie recunoscut. Cel de-al doilea a fost prins de Piuturean iar poliţiştii l-au preluat şi l-au încătuşat. După spusele lui Piuturean, agenţii ar fi putut, dacă ar fi dorit, să îl prindă şi pe al doilea, a cărui siluetă încă se vedea în apropiere.

Constantin Piuturean ne-a pus la dispoziţie fotografii, dar şi înregistrări video cu evenimentul, fiindcă locuinţa sa are camere video de supraveghere.

“La ora 23.27, conform înregistrării video de pe camerele de supraveghere, am fost trezit de zgomote de geamuri sparte, în casă. Am coborât de la etaj şi am văzut în partea stângă vitrina spartă toată. Am ieşit afară şi am văzut un paznic de la o firmă din zonă fugind. Am intrat înapoi în casă, m-am încălţat şi am luat-o înspre digul apei Sucevei. Am văzut doi indivizi cu măşti pe figură, care fugeau. I-am ajuns din urmă şi i-am imobilizat. In primă fază, pe amândoi. Le-am smuls cagulele de pe cap şi i-am recunoscut. Unul a apucat să fugă. Intre timp soţia a dat telefon la 112 astfel încât pe cel de-al doilea l-am ţinut până a venit un echipaj de poliţie. Celălalt era pe dig, se vedea şi le-am zis agenţilor care veniseră să plece să-l prindă şi pe acesta. Ei au zis că nu este nevoie să alerge, pentru că îl au deja pe unul, care va spune tot”.

Constantin Piuturean a explicat posibilul motiv pentru care i-a fost atacată cu pietre casa şi maşina: “Unul dintre indivizi, chiar cel pe care l-am reţinut, a încercat săptămâna trecută să intre în clubul în care îmi desfăşor activitatea, eu fiind şef al bodyguarzilor la acest local. Cunoscându-l ca persoană care face scandal, nu i-am permis să intre. Există şi prevederi legale care stabilesc faptul că, dacă anumiţi indivizi sunt cunoscuţi ca persoane recalcitrante, se poate să nu li se permită accesul într-un local public. Astfel am procedat şi eu. Le-am spus să se ducă unde doresc, dar în clubul unde lucrez eu nu vor intra”, a mai spus Constantin Piuturean.

El a dăugat că nu s-a gândit niciodată că atitudinea sa va avea astfel de consecinţe. “Prin natura meseriei, intru uneori în stări de natură conflictuală cu felurite persoane mai mult sau mai puţin recalcitrante. Dar nu mi-am închipuit niciodată că  aceştia ar avea ceva cu casa mea, cu soţia mea, cu copilul meu, cu bunurile mele. Să-mi fie însă speriaţi soţia şi copilul de astfel de indivizi, spun doar că trag linie până aici”.

Piuturean a mai arătat că, după ce a venit Poliţia şi a făcut fotografii la faţa locului, pe cel imobilizat de el l-au ridicat şi l-au dus la secţie, pe celălalt urmând să îl găsească.

El i-a recunoscut pe amândoi indivizii: unul dintre ei este Adrian Aursulesei, poreclit “Căpoi”, cunoscut cu probleme mari de integrare în comunitatea suceveană, iar cel de-al doilea este Stefăniţă Bujorean. Amândoi fac o echipă de pomină în Suceava, fiind nişte indivizi greu de stăpânit.

Constantin Piuturean a explicat şi motivul pentru care celor doi nu li se permite accesul în localuri publice de genul celor la care el lucrează. In primul rând, nu vin să consume, pentru că oricum nu au nicio sursă de venit legală. Dar încearcă să intre pentru ca să se lege de copiii care li se par lor “de bani gata”, să-i timoreze, să-i ameninţe, să-i determine să plătească pentru a fi lăsaţi în pace. “Am reuşit să le stopez intrarea în club şi ei s-au supărat pe mine. Ca atare, au decis să se răzbune pe geamurile casei mele şi ale maşinii mele. Rezultatul este aşteptat de la organele de ordine, care vor stabili adevărul, conform probelor puse la dispoziţie”, a concluzionat bodyguardul atacat de interlopi.

Poliţiştii suceveni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere, însă deocamdată, Adrian Aursulesei şi Ştefăniţă Bujorean au fost lăsaţi în libertate.

Cine sunt cei doi indivizi care au vandalizat maşina şi casa lui Piuturean

La mijlocul lunii septembrie 2015, 20 de poliţişti judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au executat cinci percheziţii domiciliare, fiind emise mandate de aducere pe numele a cinci persoane. Aceste percheziţii au fost făcute pentru a se asigura probe suficiente cu privire la o agresiune comisă la sfârşitul lunii iulie 2015 în municipiul Suceava.

Din verificările făcute de poliţişti a rezultat faptul că în noaptea de 24 spre 25 iulie 2015, în jurul orei 04.00, Florin Şlei a avut un conflict cu grup de tineri, care l-a agresat în zona parcului central. Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava a preluat cazul şi a desfăşurat investigaţii complexe pentru prinderea autorilor şi asigurarea materialului probator.

Ulterior s-a aflat că  Cezar Cojinoschi,  zis Pletosu, de 26 de ani, din satul Sfântu Ilie, comuna Şcheia, Mircea Beniamin Maruseac, de 21 de ani, Andrei Orest Maruseac, de 30 de ani, Adrian Aursulesei,  zis Căpoi, de 36 de ani şi Stefăniţă Bujorean, de 28 de ani, toţi din municipiul Suceava, sunt principalii suspecţi în cazul agresării lui Florin Şlei.

Cei cinci s-au organizat în vederea aplicării unei corecţii unui tânăr de 33 de ani, blocându-l pe acesta cu două autoturisme la ieşirea din club. Victima a încercat să fugă, însă a fost ajunsă de cei cinci în parcul central din municipiul Suceava, fiind lovită în mod repetat cu pumnii, picioarele şi obiecte contondente.

Atunci a  fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Dacă Cezar Cojinoschi zis “Pletosu”, Adrian Aursulesei zis “Căpoi” şi Stefăniţă Bujorean au fost reţinuţi pentru 24 de ore, împotriva fraţilor Maruseac nu a fost luată nicio măsură preventivă. Şi aventura tandemului Aursulesei – Bujorean a mers mai departe.

“Căpoi” şi Bujorean, trimişi în judecată pentru că au luat la bătaie clienţii barului Murillo

La mijlocul lunii mai 2015, Adrian Aursulesei şi Stefăniţă Bujorean au fost trimişi în judecată după ce au făcut un scandal monstru într-un local din Suceava. In noaptea de 27 spre 28 martie 2015, în jurul orei 01.00, cei doi s-au dat în stambă în clubul Murillo din Suceava. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că un localnic de 36 de ani, aflându-se împreună cu mai mulţi prieteni în club, au fost agresaţi de Adrian Aursulesei, de 36 de ani şi de Stefăniţă Bujorean, de 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, victimele şi agresorii lovindu-se reciproc. Cu acel prilej, clientul agresat  şi un prieten de-al său, cetăţean tunisian, au fost duşi la poliţie, unde au depus plângere cu privire la incident, iar agresorii, aflaţi în stare vizibilă de ebrietate, au refuzat să dea declaraţii cu privire la incidentul iscat în clubul Murillo, fiind lăsaţi în libertate.

Alte ştiri pe această temă:


Poveştile interlopilor din Moldova care au speriat Europa. De la liderul clanului mafiot din Italia la regele prostituţiei

VIDEO Bătăuşii din Deva au fost prinşi în 15 minute, după ce au fost urmăriţi cu camerele „Big Brother” din municipiu

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările