Carnagiu în familia unui preot care mergea să se închine la moaştele Sfintei Parascheva. Preotul, sora, cumnatul şi fiica sa au murit într-un accident cumplit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a produs în judeţul Suceava sâmbătă, 14 octombrie, soldat cu moartea a cinci persoane. Preotul Petrică Gavril, sora şi cumnatul său au murit pe loc, iar fiica sa a decedat la spital. Preotul se îndrepta împreună cu familia şi cu patru copii, spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, când maşina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens.

Maşina Volkswagen, implicată în accidentul care a avut loc sâmbătă pe DN 2E, pe raza comunei sucevene Conu Luncii, era condusă de preotul din Lămăşeni Petrică Gavril, care se îndrepta împreună cu familia şi cu patru copii, spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

„Autoturismul cu opt locuri era condus de preot, care se îndrepta spre Iaşi, împreună cu soţia, sora, cumnatul acestuia şi cu patru copii, cu vârste între 6 şi 13 ani. La un moment dat, şoferul unui alt autoturism, care circula din sens opus, a pierdut controlul volanului, din motive încă necunoscute şi a lovit frontal autoturismul condus de preot. În urma accidentului, şoferul care a trecut pe contrasens, preotul, sora şi cumnatul acestuia au decedat pe loc. Soţia preotului şi copiii au fost transferaţi, la spital, starea soţiei fiind şi ea gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu.

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, în jurul orei 17.40, pe DN 2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, a avut loc un grav accident de circulaţie în urma căruia au murit cinci persoane, iar alte patru, între care trei copii, au fost rănite.

image

                                     Preotul Petrică Gavril. FOTO Facebook/ Petrică Gavril

În accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune frontală, în urma unei depăşiri. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie. În urma accidentului patru persoane şi-au pierdut viaţa şi patru copii şi un adult au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Din nefericire, unul din cei patru copii transportaţi în stare gravă la Spitalul din Fălticeni a decedat în urma rănilor suferite. Copilul decedat era în vârstă de şase ani.

Conform ISU Suceava, accidentul s-a produs pe raza comunei Cornu Luncii, pe DN2E, şi au fost implicate două maşini în care se aflau în total nouă persoane. La nivelul ISU Suceava s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi şapte ambulanţe, din care una de transport victime multiple.

Alte ştiri pe această temă:

UPDATE Cinci persoane şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a intrat cu maşina pe contrasens. A fost activat Planul Roşu de interveţie FOTO

VIDEO Accident, pe DN 10, soldat cu rănirea a şase persoane. Două şoferiţe au fost implicate

Cadavrul fetiţei de 3 ani aflate în maşina care a căzut în Dunăre a fost găsit de pescari. A trecut o săptămână de la accidentul înfiorător din Caraş-Severin

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite