Un elev basarabean s-a spânzurat la Câmpulung Moldovenesc pentru că a fost obligat de părinţi să dea la liceu în România

Un elev basarabean s-a spânzurat la Câmpulung Moldovenesc pentru că a fost obligat de părinţi să dea la liceu în România

Elevul s-a spânzurat din cauza conflictelor cu părinţii. FOTO Arhiva Adevărul

Trofim Burduniuc (15 ani), din Republica Moldova, a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Câmpulung Moldovenesc. Tânărul era elev în clasa a noua la Colegiul Naţional "Dragoş Vodă" din Câmpulung Moldovenesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descoperire macabră a poliţiştilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Marţi dimineaţă, într-o pădure din zona Deia, în apropierea oraşului, un adolescent a fost descoperit spânzurat într-un copac.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre Trofim Burduniuc, în vârstă de 15 ani, cetăţean al Republicii Moldova. Tânărul se afla în România de trei săptămâni.

Trofim Burduniuc a venit să-şi continue studiile în România, fiind admis la specializarea matematică-informatică la Colegiul Naţional "Dragoş Vodă" din Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul era cazat în internatul Colegiului Silvic "Bucovina" din Câmpulung Moldovenesc.

Se pare că Trofim Burduniuc şi-a luat viaţa din cauza unor conflicte cu părinţii. Se pare că, împotriva voinţei lui, tânărul a fost obligat de părinţi să vină la studii în România, motiv pentru care se certau mereu.

"Din primele informaţii, colegii mei au aflat că între tânăr şi părinţii lui exista o stare conflictuală generată de continuarea studiilor acestuia în România", a precizat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă şi vor continua cercetările pentru a stabili care au fost motivele care au dus la această tragedie.

Citeşte şi:

Groapă de gunoi în vârful muntelui

Trupul preotului Vasile Nuţu va fi adus astăzi la Gura Humorului, iar înmormântarea va avea loc joi

Deputatul Alexandru Băişanu a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Suceava

VIDEO Un incendiu violent a distrus casa viceprimarului comunei Fântâna Mare

Servicii Comunale SA a început furnizarea căldurii pentru rădăuţeni

Şef nou la SRI Suceava. Colonelul ieşean Gabriel Constantinescu, numit în locul lui Ionel Petrică Muntean

VIDEO Director de spital: "De ce să castrăm câinii? Pacienţii vin muşcaţi, nu violaţi. Să angajăm stomatologi să le scoată dinţii"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: