Un elev basarabean s-a spânzurat la Câmpulung Moldovenesc pentru că a fost obligat de părinţi să dea la liceu în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul s-a spânzurat din cauza conflictelor cu părinţii. FOTO Arhiva Adevărul
Elevul s-a spânzurat din cauza conflictelor cu părinţii. FOTO Arhiva Adevărul

Trofim Burduniuc (15 ani), din Republica Moldova, a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Câmpulung Moldovenesc. Tânărul era elev în clasa a noua la Colegiul Naţional "Dragoş Vodă" din Câmpulung Moldovenesc.

Descoperire macabră a poliţiştilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Marţi dimineaţă, într-o pădure din zona Deia, în apropierea oraşului, un adolescent a fost descoperit spânzurat într-un copac.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre Trofim Burduniuc, în vârstă de 15 ani, cetăţean al Republicii Moldova. Tânărul se afla în România de trei săptămâni.

Trofim Burduniuc a venit să-şi continue studiile în România, fiind admis la specializarea matematică-informatică la Colegiul Naţional "Dragoş Vodă" din Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul era cazat în internatul Colegiului Silvic "Bucovina" din Câmpulung Moldovenesc.

Se pare că Trofim Burduniuc şi-a luat viaţa din cauza unor conflicte cu părinţii. Se pare că, împotriva voinţei lui, tânărul a fost obligat de părinţi să vină la studii în România, motiv pentru care se certau mereu.

"Din primele informaţii, colegii mei au aflat că între tânăr şi părinţii lui exista o stare conflictuală generată de continuarea studiilor acestuia în România", a precizat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă şi vor continua cercetările pentru a stabili care au fost motivele care au dus la această tragedie.

Citeşte şi:

Groapă de gunoi în vârful muntelui

Trupul preotului Vasile Nuţu va fi adus astăzi la Gura Humorului, iar înmormântarea va avea loc joi

Deputatul Alexandru Băişanu a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Suceava

VIDEO Un incendiu violent a distrus casa viceprimarului comunei Fântâna Mare

Servicii Comunale SA a început furnizarea căldurii pentru rădăuţeni

Şef nou la SRI Suceava. Colonelul ieşean Gabriel Constantinescu, numit în locul lui Ionel Petrică Muntean

VIDEO Director de spital: "De ce să castrăm câinii? Pacienţii vin muşcaţi, nu violaţi. Să angajăm stomatologi să le scoată dinţii"

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite