Câini schingiuţi şi înecaţi într-un iaz. Detalii şocante din cazul unor „criminali de animale cu sânge rece“

Câini
schingiuţi şi înecaţi într-un iaz. Detalii şocante din cazul unor „criminali
de animale cu sânge rece“

Poliţia a venit în seara zilei de luni, 19 mai, pe malul iazului de la Pătrăuţi pentru a face cercetări la faţa locului. FOTO: Casa lui Patrocle

Asociaţia de protecţie a animalelor „Casa lui Patrocle” a sesizat Poliţia, după ce a un cetăţean din Suceava a descoperit doi câini, care aveau zgărzile la gât, înecaţi într-un iaz de pe raza comunei Pătrăuţi. Oamenii legii încercă să-l identifice pe proprietarul animalelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Asociaţiei „Casa lui Patrocle” au scris pe Facebook că cei doi câini aveau zgărzile la gât. Animalele au fost legate şi înecate într-un iaz din Pătrăuţi. 

„Unul legat şi cu lanţul, iar celalalt cu o şufă. Câinele negru a fost găsit împachetat într-un rucsac negru, celălalt într-un sac de rafie. Deasupra bagajelor era pus un palet, iar peste palet bucăţi de calaburi. Omul care a descoperit această grozavie locuieşte în Suceava, însă pe malul iazului din Pătrăuţi are casă în construcţie”, transmit reprezentanţii Asociaţiei de protecţie a animalelor.

Povestea de groază este cu atât mai ciudată cu cât în sacul de rafie unde era băgat unul dintre câini au fost găsite haine de damă - rochii, fuste şi un rucsac.

Cei de la "Casa lui Patrocle" se întrebă dacă animalele au fost ucise de proprietar sau dacă nu cumva casa pe care o păzeau a fost călcată de hoţi.

“Dacă i-a ucis proprietarul, de ce-ar fi băgat şi hainele? Sau de ce atâta deranj să-i care până aici, să-şi mascheze crima cu un palet si calaburi, când le putea face capătul mai simplu, şi să-i arunce în alta parte? Pe de altă parte, mai există un detaliu important pe care l-am aflat aseară. Cu câteva luni în urmă, câinele negru a fost găsit tot aici în zonă legat cu lanţul de un copac, câţiva copii l-au eliberat, iar el probabil s-a întors tot acasă. În cazul acesta vina merge tot spre proprietar, care, sătul de câini - şi-a făcut acum treaba până la capăt. Este incredibil, inadmisibil şi strigător la cer! Iar dezumanizarea nu-şi mai cunoaste limitele! Criminali de animale cu sânge rece, sadism şi scenarii bine puse la punct, sunt liberi pe străzi şi trăiesc alături de noi într-o comunitate. Oamenii ăştia au devieri comportamentale, familii, poate şi copii”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările