Braconier împuşcat mortal de un coleg de vânătoare speriat de apariţia pădurarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost împuşcat în gât de către un partener de vânătoare, care încerca să ascundă o armă de pădurarul ce şi-a făcut apariţia în zona în care se aflau ei.

Un eveniment nefericit a avut loc astăzi după amiază, în jurul orei 12.00, pe raza comunei Ulma, judeţul Suceava. Trei tineri din localitate s-au deplasat în pădurea de la marginea localităţii la braconaj.

Nicolae Torac (18 ani), Costel Popiuc şi Vasile Char (24 de ani), toţi trei din satul Măgura, comuna Ulma, s-au dus la braconaj în pădurea din localitatea de domiciliu. Aceştia au mers cu un autoturism de teren cu volan pe partea dreaptă şi o puşcă de vânătoare cu lunetă.

Pe la ora 12.00, în timp ce încă erau în maşină, cei trei au dat nas în nas cu pădurarul, chiar în momentul în care se pregăteau să intre în pădure. Aceştia s-au speriat, iar Torac a încercat să-i dea puşca lui Char să o ascundă sub bancheta din spate a autoturismului.

Tânărul de 18 ani i-a dat-o cu ţeava spre capul lui, iar în momentul în care a fost apucată de către Vasile Char, arma s-a descărcat în circumstanţe necunoscute încă şi l-a lovit în gât pe Nicolae Torac.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă. Medicii au încercat să-l resusciteze pe tânărul împuşcat, însă fără succes. Ei au fost nevoiţi să constate decesul său.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care Nicolae Torac a decedat.

Alte ştiri pe această temă:

Cine este poliţistul care a oprit cu focuri de armă un braconier. Agentul a fost împuşcat de un alt vânător, prins la braconaj în pădure

VIDEO Doi braconieri reţinuţi, din lotul celor care au atacat poliţiştii şi reprezentanţii AJVPS. „E măcel pe Olt! Au vrut să ne răstoarne maşina“

Concluzie: cei doi bărbaţi împuşcaţi pe câmp, victimele braconierilor. Primul care a căzut răpus de rafala de alice a fost consilierul, urmat de angajatul său

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite