Bordel într-un apartament dintr-un mic oraş de provincie. Cum au fost convinse două adolescente să facă sex pe bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Două fete de 15 şi 16 ani, între care una cu un uşor retard mintal, au fost convinse de doi tineri să se lase de şcoală ca să întreţină relaţii sexuale pe bani. Partidele de amor se consumau într-un apartament închiriat din Solca, judeţul Suceava. Fetele primeau o mică parte din sumele încasate de la clienţi.

Cele două fete de 15 şi 16 ani provin din familii cu posibilităţi financiare foarte reduse. Una dintre ele mai are şapte fraţi. Mama ei a aflat ce face şi a încercat să o convingă să vină acasă, dar femeia a fost ameninţată de cei doi proxeneţi.

Anchetatorii spun că Marius Horia Todiruţ şi Samuel Cătălin Cucu, ambii din judeţul Suceava, le-au convins pe cele două adolescente să se lase de şcoală şi facă sex pe bani. Fetele au acceptat, chiar dacă încasau o mică parte din ceea ce plăteau clienţii. În rechizitoriul procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, se arată că la început băieţii le-au promis fetelor că vor întreţine relaţii sexuale cu un grup restrâns de bărbaţi, însă nu s-au ţinut de cuvânt.

Adolescentele le-au spus anchetatorilor că erau adesea puse să consume băuturi alcoolice înainte să facă sex.

Cei doi proxeneţi au fost reţinuţi de poliţişti, fiind cercetaţi în stare de arest preventiv.


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite