Bătaie într-un triunghi amoros pe peronul unei gări: iubitul părăsit a năvălit cu palmele peste noul cuplu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură video
FOTO: captură video

Trei bărbaţi, între care unul travestit, au provocat un scandal monstru în noaptea de marţi spre miercuri, în Gara Burdujeni din municipiul Suceava. Cel care a devenit agresiv li s-a plâns poliţiştilor că a fost părăsit de iubitul său pentru un alt bărbat.

Liniştea Gării Burdujeni din Suceava a fost risipită de un scandal provocat de trei bărbaţi, între care unul îmbrăcat în femeie. 

Conflictul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în gară se vede cum cei trei bărbaţi discută într-un colţ şi la un moment dat unul dintre ei încercă să împartă lovituri, după care pune mâna pe un obiect contondent pe care îl aruncă în direcţia prietenilor săi.

Alertaţi de ţipetele de pe peron, cei doi poliţişti de la Transporturi care erau de serviciu l-au imobilizat pe agresor şi l-au dus în birou pentru audieri. 

Tot acolo au ajuns şi ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în conflict. Astfel, oamenii legii au aflat că unul dintre ei era din Timişoara, altul din Galaţi şi cel de-al treilea din Drobeta Turnu Serverin.

Acesta din urmă şi-a părăsit iubitul din Timişoara pentru a se cupla cu bărbatul din Galaţi. Noul cuplu voia să plece la Bucureşti, iar bărbatul „părăsit” ar fi vrut să-l însoţească şi din acest motiv şi-a cumpărat bilet pentru acelaşi tren.  

Vă mai recomandăm:


Preşedintele Academiei, mesaj de Ziua Naţională: „Suntem «condamnaţi» să ne bucurăm. Dacă ţara nu ne mai ocroteşte, nu este vina ei, ci a noastră”  

Preşedintele Academiei Române despre corectitudinea politică din SUA: „Li s-a spus să dea nepoţilor nume neutre, să nu aibă probleme când îşi vor alege sexul”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite