Bătaie în trafic, pe o stradă aglomerată din Suceava. Şoferii şi-au împărţit pumni şi picioare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

Cei doi şoferi s-au luat la bătaie vineri, în jurul orei 11.00,  în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Mărăşeşti cu bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

Doi conducători auto s-au luat la bătaie, s-au ameninţat şi s-au scuipat în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Mărăşeşti cu bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

Incidentul s-a produs, în dimineaţa zilei de vineri, 16 iulie şi a fost filmat de un martor. Cel mai probabil, conflictul s-a iscat pentru că unul dintre şoferi nu i-a acordat prioritate celuilalt.

În imaginile video surprinse la faţa locului se observă că unul dintre conducătorii auto coboară din maşină şi se duce la celălalt participant la trafic pe care încearcă să-l scoată din autoturism. 

Persoana atacată se apără cu picioarele. La un moment dat, şoferul atacat ieşe din maşină şi-l lolveşte cu piciorul pe atacator. Cei doi se înjură şi se scuipă.

După ce imaginile au ajuns pe interent, poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Niciunul dintre bătăuşi nu s-a dus ulterior la poliţie ca să depună plângere.

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo:  Ce ne aşteaptă după valul de caniculă. Avertismentul meteorologilor

Cum au evitat o tragedie de proporţii piloţii elicopterului Black Hawk aterizat forţat în centrul Bucureştiului. Ce probleme a avut aparatul

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite