Bătaie între şapte tineri în faţa unui club din Suceava, oprită cu gaze lacrimogene de poliţişti şi jandarmi

Bătaie între şapte tineri în faţa unui club din Suceava, oprită cu gaze lacrimogene de poliţişti şi jandarmi

Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru aplanarea conflictului

Şapte tineri, patru băieţi şi trei fete, au provocat scandal şi s-au luat la bătaie, duminică dimineaţă, în faţa clubului Eclipse din municipiul Suceava. Scandalul a fost oprit abia după ce poliţiştii au făcut uz de gaze lacrimogene. Trei tineri au ajuns la spital cu multiple leziuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică dimineaţă, în jurul orei 2.00, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava s-a sesizat că în zona centrală, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, la subsolul căreia funcţionează clubul Eclipse, a izbucnit o bătaie între mai mulţi tineri.

Poliţiştii au constat că în scandal sunt implicate şapte persoane, patru băieţi şi trei fete, care se loveau reciproc.

Pentru aplanarea scandalului, au intervenit şi alte patrule de poliţie şi jandarmi. Pentru oprirea scandalului a fost nevoie de intervenţia în forţă a agenţilor de poliţie.

„Din cauza faptului că se manifestau agresiv verbal, deşi li s-a solicitat să înceteze şi au fost somaţi procedural, s-a folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare”, a explicat comisarul şef Cristian Papuc, şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Suceava.

În scandal au fost implicaţi pe de o parte trei tineri cu vârste între 22 şi 26 de ani din Suceava, Ipoteşti şi Cornu Luncii, iar pe de altă parte un tânăr de 22 de ani şi surorile sale, trei tinere cu vârste între 15 şi 18 ani din Suceava.

Trei tineri au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu traumatisme cranio-faciale şi contuzii prin agresiune, fără să rămână internaţi.

„Cercetărilor continuă faţă de toate persoanele implicate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, iar faţă de trei dintre tineri şi pentru lovire sau alte violenţe”, a precizat Cristian Papuc.

Citeşte şi: 

FOTO Poliţist sucevean, acuzat că a provocat un accident în timp ce dirija circulaţia într-o intersecţie unde avusese loc un alt eveniment rutier

Trupe din România, Ucraina,Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia la Festivalul Bucovina Rock Castle

Teatru, turniruri, muzică medievală şi acrobaţii, la Festivalul Medieval Suceava

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările