Bărbatul care şi-a terorizat fosta iubită a încălcat de câteva ori ordinul de protecţie până să fie arestat

Bărbatul
care şi-a terorizat fosta iubită a încălcat de câteva ori ordinul de protecţie până să fie arestat

FOTO: Adevărul

Vasile Duduman, din judeţul Suceava, şi-a traumatizat propriul copil, un băieţel de nici 3 ani, după ce i-a pus un ştreang de gât, a mimat că-l sugrumă, a făcut fotografii şi a trimis imaginile iubitei care l-a părăsit. Mama băiatului a depus plângere la Poliţie, obţinând un ordin de protecţie pe care fostul concubin l-a încălcat de câteva ori.

Vasile Duduman a fost arestat pentru 30 de zile, luni, 21 octombrie, după ce magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au emis un mandat, pe care bărbatul nu l-a mai contestat la instanţa superioară. Cazul Duduman aduce în atenţia publicului mai multe aspecte legate de siguranţa victimelor domestice.

Bărbatul a încălcat de cel puţin trei ori ordinul de protecţie prin care i se interzicea să se apropie de fosta iubită, până să fie arestat preventiv. Săptămâna trecută, a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost pus în libertate, doar ca să se apropie din nou de fosta iubită cu care are un copil, să o ameninţe cu moartea şi să o terorizeze.

Vasile Duduman a încălcat ordinul de două ori înainte să fie reţinut pentru 24 de ore şi încă o dată la câteva zile după ce a fost pus în libertate, timp în care se putea întâmpla orice.

În urmă cu trei săptămâni, bărbatul i-a pus un ştreag de gât propriului său copil, un băieţel de nici trei ani, a mimat că-l sugrumă şi a făcut fotografii pe care i le-a trimis fostei iubite spunându-i că a omorât copilul. Femeia a cerut ajutorul Poliţiei, s-a prezentat la casa fostului concubin, unde a constatat că micuţul trăia. „A venit de la muncă din străinătate şi a vrut să-şi vadă copilul. Eu m-am opus, dar Poliţia mi-a spus că el poate să ia copilul prin termeni legali. L-am lăsat să stea cu copilul o oră. Când mi-a trimis poza mi-a spus că l-a omorât. M-am dus la Poliţie şi apoi la el acasă şi, din fericire, copilul era bine”, a declarat Cristina Georgiana Tcaci pentru „Adevărul”.

Vasile Duduman a mers de mai multe ori la locul de muncă al fostei iubite şi a ameninţat-o cu moartea. Femeia a fost terorizată săptămâni la rând. Ea l-a părăsit pe Duduman pentru că se săturase de scandalul, bătăile şi umilinţele la care era supusă. 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: