Bărbatul care a înjunghiat un poliţist care-şi ţinea copilul în braţe e recidivist. Ce fapte contrare legii a mai comis

Bărbatul
care a înjunghiat un poliţist care-şi ţinea copilul în
braţe e recidivist. Ce fapte contrare legii a mai comis

FOTO: Adevărul

Vasile Ionuţ Loghin a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat un poliţist în Parcul Central din Suceava. Poliţistul de la Serviciul de Acţiuni Speciale se afla în concediu şi era la plimbare cu copilul şi soţia când a fost atacat.

Vasile Ionuţ Loghin, bărbatul de 29 de ani de ani, care a înjunghiat un poliţist aflat în concediu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor nu a fost deloc dificilă, pentru că Loghin are antecedente penale, el fiind cercetat într-un dosar de tâlhărie.

Atacatorul este din comuna Fântânele a judeţului Suceava şi duminică, 8 septembrie, a venit în municipiul reşedinţă de judeţ şi s-a luat de doi tineri chiar în Parcul Central. Era agresiv şi recalcitrant. Deşi era în timpul liber, poliţistul a încercat să-l potolească pe Loghin.

Crezând că a reuşit, şi-a luat copilul în braţe şi însoţit de soţie s-a îndreptat spre Biblioteca Bucovinei. Aici a fost ajuns din urmă de agresor. Loghin l-a înjunghiat în braţ şi a fugit. A fost prins ulterior de colegii poliţistului. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră video situată la intersecţia străzii Mitropoliei cu bulevardul Ana Ipătescu, din oraşul Suceava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: