Bărbatul care a înjunghiat un poliţist care-şi ţinea copilul în braţe e recidivist. Ce fapte contrare legii a mai comis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Ionuţ Loghin a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat un poliţist în Parcul Central din Suceava. Poliţistul de la Serviciul de Acţiuni Speciale se afla în concediu şi era la plimbare cu copilul şi soţia când a fost atacat.

Vasile Ionuţ Loghin, bărbatul de 29 de ani de ani, care a înjunghiat un poliţist aflat în concediu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor nu a fost deloc dificilă, pentru că Loghin are antecedente penale, el fiind cercetat într-un dosar de tâlhărie.

Atacatorul este din comuna Fântânele a judeţului Suceava şi duminică, 8 septembrie, a venit în municipiul reşedinţă de judeţ şi s-a luat de doi tineri chiar în Parcul Central. Era agresiv şi recalcitrant. Deşi era în timpul liber, poliţistul a încercat să-l potolească pe Loghin.

Crezând că a reuşit, şi-a luat copilul în braţe şi însoţit de soţie s-a îndreptat spre Biblioteca Bucovinei. Aici a fost ajuns din urmă de agresor. Loghin l-a înjunghiat în braţ şi a fugit. A fost prins ulterior de colegii poliţistului. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră video situată la intersecţia străzii Mitropoliei cu bulevardul Ana Ipătescu, din oraşul Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite