Bărbatul care s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un salam a murit la spital

Bărbatul care s-a băgat într-o fântână pentru
a scoate un salam a murit la spital

Bărbatul ce s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un salam a murit la spital. FOTO Adevărul

Un bărbat din comuna suceveană Ipoteşti a ajuns zilele trecute la spital în stare gravă după ce a coborât în fântâna din curtea casei pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte, rămânând fără aer. Din nefericire, acesta a decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna Ipoteşti a decedat la Spitalul Judeţean Suceava, după ce s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte, el rămânând fără aer.

Ioan B. (58 de ani) obişnuia să-şi păstreze alimentele la rece în fântână. Când a vrut să scoată din fântâna o pungă cu lapte şi un baton de salam, a observat că găleata s-a rupt, iar cele două produse au ajuns pe fundul fântânii.

Astfel, suceveanul a evacuat apa din fântână cu ajutorul unei pompe, după care a chemat-o pe cumnata lui, pentru a-l ajuta să coboare în fântână să ia produsele. Când a ajuns pe fundul fântânii, Ioan B. a strigat la cumnata lui să cheme pe cineva în sprijin deoarece nu mai poate respira. Femeia a strigat după ajutor, în zonă aflându-se un vecin, împreună cu care l-a scos pe bărbatul rămas fără aer în fântână.

Cum Ioan era inconştient, cei doi i-au făcut manevre de resuscitare şi au sunat la 112. La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj SMURD, care a continuat manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu stop cardio – respirator resuscitat. Starea lui era încă de la început una foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte stare lui de sănătate.

Alte ştiri pe această temă:

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un salam

Salvatorii au reuşit să salveze o femeie căzută într-o fântână. Aceasta se află în stare gravă

Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 3 ani care a murit la Constanţa: a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent, nu a căzut din căruţă

citeste totul despre: