Au fost furate roţile maşinilor tamponate de la metrul de autostradă. Ştefan Mandachi: „Am decis să-i dau pe mâna Poliţiei pe hoţomani“

Au
fost furate roţile maşinilor tamponate de la metrul de
autostradă. Ştefan Mandachi: „Am decis să-i
dau pe mâna Poliţiei pe hoţomani“

Antreprenorul Ştefan Mandachi. FOTO: Oana Şlemco

Suceveanul care a construit, în mod simbolic, primul şi singurul metru de autostradă din Moldova a depus o plângere la Poliţie, după ce persoane necunoscute au furat părţi componente ale maşinilor buşite pe care le-a expus în satul Cumpărătura, din judeţul Suceava, lângă „Monumentul Autostrăzii”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit un metru de atostradă în mod simbolic, pentru a atrage atenţia asupra lipsei infrastructurii rutiere moderne din ţara noastră, a scris pe contul personal de Facebook că persoane necunoscute au furat mai multe componente de la maşinile tamponate pe care le-a expus lângă "Monumentul Autostrăzii". 

“Lângă celebrul petec de autostradă, avem şi două maşini tamponate, care au rolul de a avertiza poporul pe ce drumuri catastrofale circulă. Autoturismele buşite sunt expuse în ideea de a-i trezi pe cei indiferenţi, care hibernează şi se prefac că nu înţeleg ce pericole planează pe străzile morţii din România. (...) Alţi dilimani au deschis capota de la Logan şi au furat carboratorul, jigleoarele şi nu mai ştiu ce alte pompe, că nu mă pricep. Au şterpelit efectiv piesele de la motor. Ba mai mult, au forţat uşile ca să le smulgă din balamale. Din nou, m-am făcut că nu văd. 
Mai apoi, de la BMW, alţi ocnaşi (sau poate aceeaşi) au furat oglinzile şi panoul cu siguranţe electrice, cablurile electrice şi bara din faţă. Am tăcut din nou. La fel şi atunci când am găsit gunoaie, doze, ambalaje, şerveţele folosite în ambele maşini, tomberonizate”, a scris Ştefan Mandachi.

Antreprenorul a mai arătat că, recent, hoţii au furat roţile de la maşina marca Dacia Logan. “Toate roţile de la Logan furate. Evident, şi roţile de la BMW furate, că altfel nu se asortau. Au jecmănit şi oglinzile. Buuun aşa! Am decis ca de data asta, să-i dau pe mâna Poliţiei pe hoţomani. Mă mir că n-au venit cu remorca să ridice ambele maşini, măcar ştiau o treabă. Îmi vreau roţile ondulate înapoi!”, a transmis antreprenorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: