Apelul românului care a iniţiat protestul #şîeu: „Nu daţi jos autocolantele până nu veţi circula pe autostradă!“

Apelul
românului care a iniţiat protestul
#şîeu:
„Nu daţi jos autocolantele până nu veţi circula pe autostradă!“

FOTO: Facebook /  Ştefan Mandachi

Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, îi îndeamnă pe români să protesteze în continuare faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne din ţara noastră. Antreprenorul le-a cerut susţinătorilor săi să nu îndepărteze de pe maşini autocolantele cu sloganul Campaniei „România vrea autostrăzi”.

Iniţiatorul Campaniei „România vrea autostrăzi” i-a îndemnat pe români să protesteze în continuare faţă de lipsa drumurilor de mare vireză din ţara noastră.

 Într-o postare pe Facebook, Ştefan Mandachi le-a cerut susţinătorilor săi să nu renunţe la autocolantele cu #şîeu până când nu vor circula pe autostrăzile din România.

Ştefan Mandachi este antreprenorul din Suceava care a construit şi inaugurat primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii din România. Sloganul Campaniei este #şîeu.

Campania susţinută de milioane de românia a avut ecou şi peste graniţe. Presa internaţională a relatat pe larg despre protestul afaceristului şi despre faptul că ţara noastră este codaşă în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul de kilometri de autostradă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: