Apel fals la 112. După o noapte de beţie, o tânără a semnalat că a fost răpită şi violată. În cât timp au găsit-o poliţiştii

Apel
fals la 112. După o noapte de beţie, o tânără a semnalat că a fost răpită şi violată.
În cât timp au găsit-o poliţiştii

FOTO: Adevărul

După o noapte de beţie, o tânără dintr-o comună din judeţul Suceava a sunat la 112, spunând că a fost răpită şi violată. Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal şi o armată de poliţişti a plecat în căutarea presupusei victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi concubini din comuna Izvoarele Sucevei au pus pe jar o armată de poliţişti doar ca să se distreze, după o noapte de beţie. Femeia a sunat la 112 şi a semnalat că a fost răpită şi violată. Ba chiar le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum s-a petrecut presupusa nenorocire. Ea le-a spus poliţiştilor că a fost legată la ochi şi că se află într-un beci.

“În data de 29.08.2019, ora 05:37, o persoană de sex feminin care şi-a dat numele M. M., a sesizat prin intermediul unui apel de urgenţă la SNUAU 112, efectuat de pe numărul de telefon 0745 … … , că în dimineaţa aceleiaşi zile a fost luată cu forţa din comuna I. S. şi urcată într-o maşină de teren de culoare neagră, marca Toyota, de către o persoană care ar avea numele C. D., iar la momentul efectuării apelului se află într-un beci în satul B., comuna I. S. unde este sechestrată şi violată. Ulterior, apelanta, la 112, a mai precizat ca a fost legată la ochi când a fost luată cu forţa din I. S. şi nu ştie cine este persoana care a răpit-o.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de procurorul Dan Blănaru de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În urma acţiunii poliţiştilor din Câmpulung Moldovenesc cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Suceava şi al Poliţiei Oraşului Vicovul de Sus, sub coordonarea procurorului de caz, după patru ore de la apelul telefonic au fost identificate atât imobilul din care a fost efectuat apelul la SNUAU 112, cât şi deţinătorul postului telefonic de pe care s-a efectuat apelul. Acesta din urmă le-a spus anchetatorilor că totul a fost o farsă. Tinerii au vrut să vadă în cât timp vor fi depistaţi de Poliţie.

„Proprietarul numărului de telefon, în persoana numitului Z. V. a arătat faptul că în data de 28.08.2019, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria pe rit vechi, a consumat împreună cu mai multe persoane, băuturi alcoolice, la domiciliul său, iar în jurul orelor 05:00 au vrut să facă o farsă pentru a vedea în cât timp se va prezenta poliţia la domiciliul lor. Apelul a fost efectuat de către concubina acestuia, numita H. M. care s-a prezentat ca fiind M. M., iar după ce a discutat cu ofiţerul de serviciu de la IPJ Suceava, a închis telefonul, ulterior neputându-se lua legătura cu aceasta”, se mai arată în comunicatul de la Parchet.

În cauză urmează ca persoana care a efectuat apelul la SNUAU 112 să fie sancţionată contravenţional, iar după definitivarea cercetărilor în dosarul penal să fie dispusă o soluţie procedurală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: