Ani grei de puşcărie pentru tinerii care au luat cu forţa doi soţi de pe stradă şi apoi au violat-o pe femeie de faţă cu soţul ei

Ani grei de puşcărie pentru tinerii care au luat cu forţa doi soţi de pe stradă şi apoi au violat-o pe femeie de faţă cu soţul ei

FOTO: Adevărul

Instanţa de judecată s-a pronunţat deja în cazul a trei dintre cei patru tineri care au comis fapta. Nenorocirea s-a petrecut în 2016. Cei doi soţi au fost luaţi cu forţa de făptaşi, din faţa Primăriei Miticu Dragomirnei, judeţul Suceava, unde stăteau la ocazie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cercetările în acest caz s-au desfăşurat cu dificultate pentru că cei doi soţi au depus plângere la Poliţie după 24 de ore de la comiterea faptelor. Victimele nu au reuşit să le ofere oamenilor legii prea multe detalii despre identitatea violatorilor, dar, chiar şi aşa, anchetatorii au stabilit, în cele din urmă, un cerc de suspecţi.

Procurorii care au instrumentat cauza au arătat că în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, cei doi soţi, în vârstă de 59 de ani, stăteau la ocazie în faţa Primăriei Mitocu Dragomirnei, din judeţul Suceava, când au fost urcaţi cu forţa într-o maşină de cei patru tineri. Victimele au fost duse pe un câmp din apropierea comunei Dărmăneşti. Cei doi soţi au fost bătuţi, tâlhăriţi, iar femeie a fost violată de cei patru în faţa soţului. 

Violatorii au fost identificaţi, iar trei dintre ei au fost condamnaţi deja. Este vorba despre Ioan Cuţitariu, care a primit o pedeapsă de  la 11 ani de închisoare, Marius Darie de 19 ani, care va sta după gratii 16 ani, şi Benone Rîpa care are de executat o pedeapsă de 18 ani de închisoare. Cel de-al IV-lea suspect, Elvis Betean, se află încarcerat în Italia pentru fapte comise acolo. Instanţa de judecată nu s-a pronunţat încă în cazul lui. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: