Alertă de toxiinfecţie alimentară la un hotel din Suceviţa. 11 copii şi adulţi au fost internaţi în spital

Alertă de toxiinfecţie alimentară la un hotel din Suceviţa. 11 copii şi adulţi au fost internaţi în spital

Victimele toxiinfectiei alimentare erau cazate la Hotelul Dagida din Suceviţa. FOTO: inbucovina.ro

Mai multe persoane cazate la hotelul Dagida din localitatea Suceviţa au suferit, sâmbătă, toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat conopidă fiartă cu glazură de brânză şi ouă. 11 persoane au fost internate la Spitalul Rădăuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe persoane cazate la Hotelul Dagida din localitatea Suceviţa, aparţinând familiei prim-vicepreşedintelui PDL Suceava, fostul senator Orest Onofrei, au suferit, sâmbătă, toxiinfecţie alimentară. Printre victime se află şi mai mulţi copii.

Unele dintre victime au acuzat stări de vomă, greaţă, diaree şi frisoane în timp ce se aflau într-o drumeţie pe munte, la o oră de mers de locul de cazare.

„Vineri seară am mâncat ciorbă cu ciuperci. Sâmbătă dimineaţă am mâncat conopidă fiartă cu glazură de brânză şi ouă. Am plecat într-o drumeţie la un schit de pe munte şi la amiază am început să ne simţim rău. Am sunat la colegii care au rămas la hotel şi am aflat că şi acolo erau persoane care se simţeau rău. Atunci am sunat la 112”, a povestit Mihaela din Timişoara.

Femeia face parte dintr-un grup de 80 de persoane care participau la o tabără organizată de Fundaţia Sfântul Apostul Andrei Bucureşti. Turiştii se aflau la Suceviţa de o săptămână, iar duminică urmau să plece acasă.

Femeia a povestit că şi săptămâna trecută mai multe persoane din seria precedentă a taberei s-au simţit rău din cauza după ce au mâncat ouă gătite la hotel, dar atunci nu au fost alertate autorităţile.

La hotelul Dagida au ajuns sâmbătă şi inspectori au autorităţii sanitare care au ridicate probe din mâncare pentru a fi analizate în laborator.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Munţii Rarău - Giumalău, ţinut de poveste. Legenda uriaşei comori de sub Pietrele Doamnei

Mănăstirea Voroneţ, „Capela Sixtină a Estului”, recomandată călătorilor de Austrian Airlines

Programul mitingului aviatic Suceava AirShow 2013

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările