Afirmaţie bizară a primarului din Vatra Dornei: „Viruşii vom reuşi să îi băgăm în conducte şi să îi gazăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Boncheş FOTO SuceavaNews
Ilie Boncheş FOTO SuceavaNews

Declaraţia controversată  a fost făcută de Ilie Boncheş sâmbătă, 20 iunie, cu ocazia ceremoniei de inaugurare a lucrărilor la magistrala de gaz, care va racorda oraşul sucevean la reţeaua naţională.

Afirmaţie ciudată a primarul de la Vatra Dornei, Ilie Boncheş (PNL), care a declarat, sâmbătă, 20 iunie că s-a gândit la o soluţie specială pentru a scăpa de pandemie atât Vatra Dornei, cât şi România, de pandemie.

Declaraţia controversată a venit în contextul vizitei premierului Ludovic Orban în judeţul Suceava pentru inaugurarea lucrărilor la magistrala de gaz care va racorda oraşul sucevean la reţeaua naţională.

„Nu-mi vine a crede ca este o realitate si nu e un vis. Chiar sunt emoţionat la maxim pentru aşa vizită pe care o avem azi la Vatra Dornei. Îi rog pe dorneni să ne unim cu toţii şi să reuşim să trecem perioada aceasta grea, iar toţi viruşii vom reuşi să îi băgăm în conducte şi să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna şi pentru România cu pandemia”, a declarat Ilie Boncheş. 

Ulterior, edilul (care nu este la prima declaraţie bizară) a precizat că declaraţia sa a fost de fapt o glumă nereuşită şi că este conştient de faptul că microbii nu pot fi introduşi într-o conductă şi gazaţi.

Valoarea investiţiei tocmai inaugurate este de 16,1 milioane lei, iar termenul de realizare a lucrărilor este de 18 luni. Lungimea magistralei de gaz care va ajunge la Vatra Dornei va fi de 26,4 km.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite