ACET introduce plăţile electronice pentru abonaţii din opt localităţi ale judeţului Suceava

ACET introduce plăţile electronice pentru abonaţii din opt localităţi ale judeţului Suceava

Facturile ACET vor putea fi achitate şi prin sistemul PayPoint. FOTO: Arhiva Adevărul

Operatorul judeţean de apă şi canalizare ACET SA Suceava a introdus plata electronică a facturilor pentru consumatorii din Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni, Rădăuţi, Siret şi Solca.

ACET SA a semnat un parteneriat cu PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. Ca urmare a acestui parteneriat, locuitorii din toată aria de operare a societăţii - Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni, Rădăuţi, Siret, Solca – au posibilitatea să achite facturile emise de operatorul regional de apă şi canalizare printr-un sistem simplu şi sigur.

Clienţii ACET au opţiunea să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei: data plăţii, suma, locul, furnizorul etc. Întreaga operaţiune este foarte rapidă reducând considerabil timpul alocat plăţii facturilor.

„Prin activitatea pe care o desfăşurăm, ne propunem să le oferim clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate, iar parteneriatul cu PayPoint este o modalitate prin care ne manifestăm flexibilitatea şi adaptabilitatea la cerinţele acestora. Ne bucură faptul că prin acest parteneriat clienţii noştri îşi vor putea plăti de acum facturile la apă şi canalizare mai simplu şi mai rapid, fără costuri suplimentare”, a declarat Rodica Nistor, director economic al ACET SA Suceava.

Alte ştiri din Suceava:

VIDEO Mohamed Tomescu, un tânăr sirian din comuna Vama, eroul unui film prezent la Festivalul Internaţional Visions du Réel din Elveţia

ÎPS Pimen, spion al Securităţii în SUA, Germania şi Israel, turnător la Mănăstirea Putna

Accesul vizitatorilor în Cetatea de Scaun a Sucevei, interzis până în august

FOTO Gara Iţcani, edificiu spectaculos al arhitecturii austriece, lăsată de CFR să se transforme într-o ruină

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: