Accident teribil în judeţul Suceava. Trei oameni, prinşi într-o maşină lovită de tren la trecerea cu calea ferată semnalizată doar cu Crucea lui Andrei

Accident teribil în judeţul Suceava. Trei oameni, prinşi într-o maşină lovită de tren la trecerea cu calea ferată semnalizată doar cu Crucea lui Andrei

FOTO: ISU Suceava

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava după ce maşina în care se aflau a fost lovită în dimineaţa zilei de duminică, 3 noiembrie, de un tren care circula pe direcţia Suceava - Cacica. Trecerea la nivel cu calea ferată nu avea barieră, semnale acustice sau luminoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 511, la kilometrul feroviar 15+900 de metri, între staţiile CF Soloneţ şi Pârteşti, judeţul Suceava, ”după ce un tren, care circulă pe relaţia Suceava – Cacica, a surprins şi acroşat în gabaritul căii ferate, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, un autoturism”. Accidentul s-a produs duminică-dimineaţă, în jurul orei 9.30.

În maşină se aflau trei persoane adulte, doi bărbaţi şi o femeie. Este vorba despre cetăţeni ucraineni. Victimele erau conştiente atunci când salvatorii de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns la faţa locului. O singură persoană era încarcerată, fiind extrasă de angajaţii de la ISU.

Trenul are un singur vagon, în care se aflau, dupa declaraţiile conductorului, 10 persoane, care nu acuza probleme medicale.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului. Cel mai probabil, şoferul nu s-a asigurat atunci când s-a angajat în traversarea căii ferate. Pe de altă parte, nici calea ferată nu avea barieră cu semnale acustice şi luminoase. Era semnalizată doar cu Crucea Sfântului Andrei.

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: