Ţigări ascunse în cutii cu detergent, tăiţei și borcane de sticlă, depistate de polițiștii de frontieră

Ţigări ascunse în cutii cu detergent, tăiţei și borcane de sticlă, depistate de polițiștii de frontieră

Marfa a fost confiscată

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au descoperit în autoturismele a doi cetăţeni 1.029 pachete de ţigări, ascunse în cutii cu detergent, cutii cu tăiţei, borcane de sticlă capsate, în roţile autoturismului şi în roata de rezervă. Fiecare a primit câte o amendă de 5.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, la ora 11.45, la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Ford, cetăţeanul ucrainean Ortenziia G., în vârstă de 52 de ani. După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii au efectuat  un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de detergent, cutii cu tăiţei și borcane de sticlă capsate 189 pachete ţigări de diferite mărci, cu timbru ucrainean. Ţigările, în valoare de 230 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
   
Tot ieri, la ora 21.40, Valentin M., de 24 de ani, din Botoşani, călătorind cu un BMW, a fost controlat în PTF Siret, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în roţile autoturismului şi în roata de rezervă 840 pachete de ţigări, cu timbru ucrainean. Ţigările, în valoare de 1.008 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: