Ştefan Mandachi, după ce şi-a parcat Porsche-ul într-o intersecţie: „Că nu sunt adept al respectării regulilor nu-i o noutate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antreprenorul Ştefan Mandachi şi-a parcat bolidul de lux neregulamentar, într-o intersecţie din Suceava. Autoturismul de lux a fost fotografiat, iar imaginile publicate în presa locală au stârnit un val de comentarii negative la adresa suceveanului care militează pentru construcţia de autostrăzi. În replică, Mandachi a recunoscut că este „amendabil şi nici pe departe un exemplu de urmat”.

Autoturismul de lux care-i aparţine antreprenorului Ştefan Mandachi a fost surprins parcat neregulamentar într-o intersecţie din centrul municipiului Suceava. Imaginile au apărut în presa locală şi au stârnit un val de indignare.

“Conform expresiei „fă ce zice popa, nu ce face popa!”, Ştefan Mandachi demonstrează că nu este un adept al respectării regulilor. La nici 300 de metri distanţă se află parcarea subterană din centrul municipiului Suceava, care zace adesea goală. Probabil lui Mandachi i-a fost greu să se deplaseze pe jos câţiva metri preferând să-şi trântească Porsche-ul în mijlocul intersecţiei”, au scris jurnaliştii de la ziardesuceava.ro.

În replică, Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit un metru de autostradă în semn de protest faţă de faptul că ţara noastră nu are autostrăzi, a scris pe contul personal de Facebook că se ştie că nu este un adept al respectării regulilor.

Imagine indisponibilă


„Că nu sunt ADEPT al respectării regulilor, nu e o noutate. Deşi conduc din ce în ce mai rar, (mult mai rar decât pare) am avut permisul suspendat pentru viteză excesivă. Uneori stau şi pe facebook în timp ce conduc. Dacă n-ar fi ţiuitul enervant, care mă obligă să pun centura, probabil că nici măcar pe asta n-aş pune-o prin oraş. (În afara localităţii o pun şi-n spate). Sunt un amendabil, nici pe departe un exemplu de urmat. Parchez anapoda, după cum se vede. Mă enervez şi înjur la volan. Şi multe alte ”chestii” dă astea, care-mi relevă adevăratul caracter.? (...) Adică-ca o pălărie-ntr-un picior, ghici Mandachi ce-i! Dar iaca NU eram eu, Arhanghelul. Dar dacă am fost şî eu în lista de suspecţi, o rog să mă graţieze. Să mă smulgă din categoria sfinţilor, modelelor de urmat, sanctităţilor, pustnicilor şi să mă lase aşa cum sunt şî eu: şofer OM.”, a transmis Mandachi.

Antreprenorul a mai spus că parcarea nu este cea mai simplă regulă de bun simţ pentru că în cele mai multe situaţii statul nu execută astfel de investiţii.

„De ce să-mi dau silinţa pentru ”cele mai simple reguli de bun simţ” când eu sunt tratat de 30 ani cu o ”simplă” dar colosală nesimţire când vine vorba de parcări, drumuri, poduri, piste pentru biciclete, trotuare, căi ferate? Parcarea nu e chiar cea mai simplă regulă de bun simţ. De bun simţ ar fi o canalizare în ORAŞ pentru investiţii de milioane de euro în târg la noi, aşa cum am investit eu. Adică să nu tragi treaba mare şi treaba mică-cu vidanja. Sau tot de bun simţ e să nu mai zvârli cu un bobârnac, ţigareta pe geam că România nu-i tomberonul tău”, a completat suceveanul.


El a mai scris că este avocatul celor cărora li se topesc nervii pentru că trebuie să piardă foarte mult timp în trafic din cauza lipsei autostrăzilor.

„Deşi am subliniat că se produc catastrofe din pricina vitezei, în niciun context nu am insinuat măcar că militez pentru reducerea vitezei! Da, sunt avocatul celor cărora li se topesc nervii şi şi li se toacă răbdarea când trebuie să străbată un sătuc cu 30-50 km/h. Şi a celora care petrec ani de zile la volan, în loc să-i trăiască acasă, cu familia, cu câinele sau cu pisica. Şi asta când? În SECOLUL VITEZEI! Când în Germania se face autostradă electrică şi în Olanda şosele din compozit de plastic”, a precizat antreprenorul.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite