Ştefan Mandachi, despre Cristina Ţopescu: „N-am apucat să ne întâlnim, dar parcă ne lega o prietenie de-o viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a scris pe contul său de Facebook că a fost invitat de Cristina Ţopescu la o emisiune, însă n-a apucat să o mai filmeze. El s-a oferit să aibă grijă de câinii realizatoarei TV.

Ştefan Mandachi a povestit pe contul personal de Facebook că a fost invitat la o emisiune de regretata Cristina Ţopescu, pe care n-a apucat să o mai filmeze.

“Acum o lună fac o postare cu nişte căţei abandonaţi şi rupţi de foame. La câteva minute, mă sună un număr necunoscut. «Sunt Cristina Ţopescu, vreau să te invit la mine în emisiune să vorbim despre... câini. Trebuie să vii!» Îi spun respectuos că da, vin (o ştiam de la televizor de când umblam în picioare pe sub masă). Îmi zice să nu-i mai spun ”dumneavoastră”. Mă chinui să o tutuiesc, dar nu prea-mi iese. Răsuflu uşurat că trece repede la subiect. Îmi povesteşte un sfert de oră despre un câine care i-a murit şi care era bătrân, dar lider la ea în apartament (îi zicea pe nume, nu mai ştiu cum). Şi că mai are câţiva, că se luptă toată ziulica să hrănească prăpădiţii de câini de prin cartiere. Că avea probleme cu vecinii, că stă la bloc (aşa mă enervează VECINII ăştia iritaţi de animale...) şi că nu-i uşor să fii iubitor de animale în România. Da, aşa-i. Statul urăşte câinii!!! (asta cred eu, nu a zis ea)”, a scris antreprenorul.

El a arătat că a simţit că realizatoarea TV încerca să-l convingă să nu abandoneze căţeii, însă “nu era nevoie“, pentru că el chiar avea de gând să facă o campanie masivă de sterilizare şi urma să o sune  “zilele astea”.

Mandachi a transmis că n-a mai apucat să o întâlnească pe Cristina Ţopescu. “Parcă ne lega o prietenie de-o viaţă. Nu am înţeles de ce. Poate era energia căţeilor pe care i-am salvat amândoi în ultimii ani. Sau poate pentru că era la fel de miloasă şi devotată animalelor cum era şi mama mea, Jeni, care era de-o seamă cu ea... Sper că s-au întâlnit amândouă în rai şi de acolo veghează asupra sufletelor neprihănite cu patru lăbuţe de pe pământ”.

Suceveanul susţine că a fost afectat de moartea realizatoarei TV. “Poate şi pentru că simt că mulţi câini hăituiţi de pe străzi au rămas fără un protector. Dacă pot ajuta cu ceva familia în legătură cu câinii care au rămas fără mămică, sunt dispus să ajut şi îi rog să-mi scrie. Doamne, odihneste-o!”, a conchis Ştefan Mandachi.

Vedeta TV Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani. Ea a fost găsită în casă fără viaţă, duminică seară, 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliţie pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti.

Conform Poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite