Ştefan Mandachi pregăteşte restaurantele pentru marea relaxare: „Costă multe mii de euro, dar n-avem de ales“

Ştefan Mandachi pregăteşte restaurantele pentru marea relaxare: „Costă multe mii de euro, dar n-avem
de ales“

Antreprenorul Ştefan Mandachi. FOTO: Facebook/Arhiva personală

Antreprenorul Ştefan Mandachi a scris pe contul său de Facebook că îşi reamenajează restaurantul din municipiul Suceava pentru a crea spaţii de protecţie pentru clienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Mandachi este proprietarul lanţului de restaurante „Spartan”. Unul dintre restaurante se află chiar în centrul municipiului Suceava. Antreprenorul a scris pe contul său de Facebook că a început să facă o serie de modificări în local pentru a-i proteja pe clienţi.
 
El a arătat că a redus capacitatea restaurantului la jumătate, a montat un tunel cu dezinfectant şi a creat un circuit separat până la casa de marcat.

„Am decis să reduc la jumătate capacitatea restaurantului Spartan pentru a proteja perfect clientul. Am renunţat la locuri pentru a crea spaţii de protecţie: se intră printr-un tunel de dezinfecţie, separeu cu vizor şi sticlă, circuit separat până la casa de marcat, pardoseală inscripţionată cu distanţiere, ultraviolete, gel, spirt, fiecare masă cu geamuri.

Costă multe mii de euro, dar n-avem de ales. Revin cu cheltuielile mâine. Sunt foarte mari. Noi ne pregătim spaţiile. Vom vedea ce se decide. Încă sunt uimit că guvernul a spus că industria restaurantelor contribuie puţin la PIB”, a scris pe Facebook Ştefan Mandachi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: