Ştefan Mandachi, despre Raed Arafat: „Dacă rămâne fără job, îl angajez la firma mea în secunda doi. Lider de companie“

Ştefan Mandachi, despre
Raed Arafat: „Dacă rămâne fără job, îl angajez la firma mea în secunda doi. Lider de companie“

Ştefan Mandachi şi Raed Arafat. FOTO: Facebook/Ştefan Mandachi

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a scris pe contul său de Facebook că, dacă secretarul de stat Raed Arafat rămâne fără loc de muncă, îl va angaja de îndată pe un post de conducere la firma sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Mandachi a publicat pe contul său de Facebook o imagine în care apare alături de secretarul de stat Raed Arafat. Imaginea este însoţită de un comentariu în care antreprenorul sucevean povesteşte cum l-a cooptat pe Raed Arafat să apară în filmul documentar pe care-l realizează pe tema accidentelor rutiere cauzate de lipsa infrastructurii rutiere din România.

„Acum câteva luni, mă milogeam peste tot pentru interviuri ca să încheg filmul meu documentar. Miniştri, prim-miniştri, preşedinţi, primari, jurnalişti, etc. Unii m-au ajutat mult, alţii m-au dus elegant cu zăhărelul: «Eu când zic că vin, vin». Şi încă îi aştept. Mi-au dat ţeapă, în traducere. M-am întrebat atunci cum au condus ăştia o ţară. În fine. Prin aprilie, îl rog tacticos printr-un SMS stufos pe Arafat să accepte un interviu, că e un film despre autostrăzi, victime, bla bla. Mi-a scris atât: «Unde sunteti? Unde trebuie să ajung?». Cam asta e acţiune. Nu vorbărie. Când a spus că vine la filmare, apăi a venit. Fără floricele şi alte scheme. (Chiar dacă interviul avea loc într-o fabrică părăsită, fără geamuri)”, a scris Ştefan Mandachi. 

El a arătat că dacă Raed Arafat va rămâne fără loc de muncă se oferă să-l angajeze pe un post de conducere la firma pe care o deţine.


”Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie. Şi cred că ar fi bătaie printre antreprenori pentru un om ca el. Pe bani muult mai mulţi şi stres muult mai puţin. Ia întrebaţi-i pe patroni. Chiar şi pe ăia care simt că Arafat nu mai e la modă deloc”, a completat antreprenorul care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, în semn de protest faţă de faptul că-n această regiune a ţării nu există infrastructură rutieră modernă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: