Detalii şocante despre şoferul care a făcut praf un Maserati şi a murit, împreună cu alţi doi prieteni, într-un cumplit accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum era maşina înainte şi după accident FOTO: ziardesuceava.com
Cum era maşina înainte şi după accident FOTO: ziardesuceava.com

Noi detalii ies la iveală după accidentul produs în noaptea de 15 spre 16 mai pe o şosea din comuna Poiana Stampei (Suceava). Şoferul bolidului de lux, Ionuţ Mihai Moldovan, era sub control judiciar, fiind cercetat pentru trafic internaţional de stupefiante şi constituirea unui grup infracţional organizat. El nu avea permis de conducere.

Ionuţ Mihai Moldovan, şoferul care a murit împreună cu doi prieteni, după un accident produs pe raza comunei Poiana Stampei din judeţul Suceava, era cercetat pentru trafic internaţional de stupefiante şi constituire de grup infracţional, potrivit newsalert.ro

Oamenii legii au găsit în maşina făcută praf după accident un document din care rezultă că sub control judiciar şi trebuie să se prezinte periodic la Poliţie.

După cum notează ziardecluj.ro, la sfârşitul lunii ianuarie 2019, procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud au organizat o acţiune de prindere în flagrant la punctul de trecere al frontierei de la Vama Borş, vizaţii fiind un grup de cetăţeni români asupra cărora existau suspiciuni rezonabile în ceea ce priveşte traficul de droguri.

În urma acestei acţiuni au fost reţinuţi patru indivizi, dintre care doi bistriţeni, Marian Dan Mihăiescu (52 ani) şi fiul acestuia, Emanuel Tobias (24 ani), dar şi doi clujeni, respectiv Căinar Liviu Adrian (26 de ani) şi Moldovan Ionuţ Mihai (28 de ani).

Emanuel Tobias Mihăiescu, Căinar Liviu Adrian şi Moldovan Ionuţ Mihai au fost reţinuţi chiar în timpul flagrantului, aceştia fiind în maşina vizată de procurorii DIICOT şi aveau asupra lor 17,6 kg de canabis şi 354,3 grame de cocaină, în valoarea totală echivalată de un milion de lei. Ulterior au fost eliberaţi şi plasaţi sub control judiciar. 

Şoferul nu avea permis de conducere 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Moldovan nu avea voie să părăsească localitatea, era una dintre interdicţiile stabilite de procurorii care l-au plasat sub control judiciar şi nici nu avea permis de conducere.

Poliţiştii încearcă să afle acum dacă s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, ţinând cont că în noaptea accidentului, el era cazat la o pensiune din Bistriţa, unde a petrecut alături de alţi prieteni. 

Pe contul de Facebook al unuia dintre pasagerii maşinii, Alex Peternel, a fost publicat un clip în care se observă parcarea unei pensiuni şi mai multe maşini de lux, între care şi autoturismul Maserati făcut praf câteva ore mai târziu.

Cum s-a produs accidentul 

Sâmbătă, 15 mai, aproape de miezul nopţii, Ionuţ Mihai Moldovan, de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, a condus autoturismul marca Maserati, pe DN 17, localitatea Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, iar când a ajuns la kilometrul 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive şi neadaptate, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum şi decesul pasagerilor Alexandru Peternel, de 24 ani, din municipiul Cluj Napoca şi  Bogdan Bodea, de 21 ani, din municipiul Bistriţa.

Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava informează că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.  

Vă mai recomandăm şi:

Crimă dublă în Argeş. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul vitreg de 15 ani, apoi a încercat să se sinucidă

Criminalul „gelos“ rămâne în arest. A omorât un tânăr şi a înjunghiat-o pe prietena acestuia 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite