VIDEO Depăşire extrem de periculoasă făcută de şoferul unui TIR ce putea produce o nouă tragedie pe şosele: „Trebuie să fii sinucigaş să faci aşa ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul unui TIR s-a angajat într-o depăşire extrem de periculoasă. FOTO Captură video
Şoferul unui TIR s-a angajat într-o depăşire extrem de periculoasă. FOTO Captură video

Şoferul unui TIR s-a angajat într-o depăşire extrem de periculoasă, într-o curbă de pe raza judeţului Suceava, fiind aproape de a produce o tragedie. Gestul său a fost blamat de foarte mulţi internauţi.

Şoferul unui TIR s-a angajat într-o depăşire foarte periculoasă la intrarea în oraşul Frasin dinspre municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe raza judeţului Suceava, punând în pericol viaţa persoanelor aflate într-o maşină ce circula regulamentar din sens opus. Depăşirea a fost surprinsă de camera de bord a vehiculului ce era condus regulamentar.

Imaginile au fost făcute publice pe reţele de socializare, iar şoferul TIR-ului a fost criticat de toţi internauţii, care doresc ca acesta să fie lăsat fără permis de conducere de către poliţişti.

„Uite aşa fac accidente nişte oameni care nu gândesc, nu cei care merg cu 52 în localitate. Să le fie ruşine!”, a scris Daniel Rusu.

„Ce a făcut acest şofer nu are nici o scuză, trebuie să fii sinucigaş sa faci asta, dar şi lipsa infrastructurii duce la aceste riscuri. Ar trebui toţi să conştientizăm şi să ne gândim şi la cel de lângă noi nu să lipim mâinile pe volan, privirea înainte, ochelari de cal şi am drumul meu, de restul mi se rupe”, a menţionat şi Ionel Moroşan.

Alte ştiri pe această temă:

Un bărbat, pasager într-o maşină, a murit după o depăşire neregulamentară făcută de un şofer imprudent

Şoferiţa care nu ştie să facă o depăşire. Un conducător auto a ajuns cu maşina într-un şanţ pluvial după ce a fost acroşat cu portiera din spate a autovehiculului

VIDEO Fetiţă spulberată de un şofer începător pe trecerea de pietoni din faţa şcolii. Imagini dure filmate de camera de supraveghere


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite