Şi-a maltratat soţia şi a schingiuit şi ucis pisicile adoptate de la un adăpost. Gesturile şocante ale unui sucevean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/Casa lui Patrocle
FOTO: Facebook/Casa lui Patrocle

Un bărbat acuzat că şi-a agresat soţia şi a maltratat şi ucis animalele adoptate a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore, apoi a fost eliberat sub control judiciar. Bărbatul, originar din Bucureşti, s-a mutat împreună cu familia, soţia şi un copil de nici 6 luni, în municipiul Suceava.

Caz bizar la Suceava, unde un bărbat a ajuns protagonistul unui dosar penal după ce şi-a agresat soţia şi a schingiuit şi a ucis pisicile adoptate de la un adăpost pentru animale. Într-o postare pe Facebook, reprezentanţii Asociaţiei de protecţie a animalelor „Casa lui Patrocle”, din Suceava, au arătat că bărbatul a adoptat două pisici. 

A insistat să le ia acasă şi a promis că le va îngriji, ba chiar a fost de acord să încheie şi un contract de adopţie.

După câteva zile, Teofana, un voluntar al asociaţiei, s-a dus acasă la individ ca să vadă cum s-au adaptat animăluţele. A aflat că bărbatul a omorât una dintre pisici pentru că se urcase pe masă, iar pe a doua a rănit-o grav la cap pentru că se urcase pat. Teofana a aflat informaţiile şocante de la soţia individului care era plină de vânătăi. 

„Celeilalte pisici îi curge sânge din gură şi din nas pentru că individul tocmai ce-o izbise cu capul de uşă fiindcă o găsise urcată pe pat. Fata se duce urgent să ia pisica - iar din acest moment povestea capăta o altă întorsătură - soţia îi spune Teofanei că se teme să vorbească, pentru că si ea este bătută...”, se arată în postare.

În plus, anterior familia a avut un căţel pe care individul l-a înjunghiat pentru că era gelos că soţia îi acordă mai multă atenţie decât lui.

„Istoria cu câinele s-a petrecut în Bucureşti (căci abia în februarie s-au mutat în Suceava), femeia a luat câinele din balta de sânge şi a fugit cu el din casa, a ajutat-o un vecin care a dus câinele la veterinar, cu care am discutat (...) şi care ne-a confirmat întreaga nebunie. Căţelul a fost salvat, este bine, şi a rămas într-o familie din Bucureşti”, transmite sursa citată.

Teofana şi soţia agresată s-au dus la Poliţie. Femeia în vârstă de 20 de ani a depus o plângere împotriva soţului care o teriorizează de luni bune, iar reprezentanta asocieţiei a depus o plângere împotriva aceluiaşi bărbat pentru cruzime împotriva animalelor.

Drept urmare, în urma unei anchete, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost eliberat şi plasat sub control judiciar pentru o perioadă de şase luni. Pe numele său a fost emis şi un ordin provizoriu de protecţie care-l obligă să stea departe e familie. Având în vedere istoricul extrem de violent şi episoadele de furie necontrolată ale bărbatului, poliţiştii au cerut, în plus, o expertiză psihiatrică.

Citeşte şi:

Medic igienist: Apa din toate zonele de agrement din Chişinău este contaminată

Şi-a salvat de la moarte propriul căţel şi acum face terapie cu câini. Tânăra care a făcut o afacere dintr-o pasiune

Sute de pastile ecstasy, arme deţinute ilegal şi animale, descoperite în urma unor percheziţii

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite