Îndemnul ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei: „Respectaţi condiţiile impuse de restricţiile sanitare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

ÎPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, îi îndeamnă pe credincioşii care participă la ceremoniile religioase oficiate în bisericile şi mănăstirile din Bucovina să respecte legislaţia pentru limitarea răspândirii noului virus.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a publicat o informare pe site-ul oficial în care se arată că ÎPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, le cere credincioşilor să respecte legislaţia adoptată în contextul pandemiei de COVID-19, când participă la ceremoniile religioase oficiate în bisericile şi mănăstirile din judeţ.

„Având în vedere Hotărârea nr. 91 din 22.10.2021 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătate publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, roagă pe toţi credincioşii care vor participa începând de mâine, 24 octombrie 2021, la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală – Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”, cât şi la celelalte biserici şi mănăstiri de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, să respecte condiţiile impuse de restricţiile sanitare cauzate de noul val al pandemiei de Covid 19 din România. Totodată, credincioşii sunt rugaţi să păstreze distanţa impusă şi să poarte masca de protecţie”, se arată în comunicatul transmis de instituţia bisericească.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Supermarketurile şi centrele de vaccinare, luate cu asalt la Cluj. Rafturile magazinelor au fost golite ca în Anglia

Pas cu pas. Cîţu începe să piardă teren în partid

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite