500 de echipamente de schi, distruse de incendiul care a mistuit cabana de pe pârtia din Vatra Dornei

500
de echipamente de schi, distruse de incendiul care a mistuit cabana de pe pârtia din Vatra Dornei

FOTO: ISU Suceava

Un incendiu puternic a cuprins cabana pentru închirierea articolelor sportive de la baza pârtiei Parc, din municipiul Vatra Dornei al judeţului Suceava. O armată de pompieri s-a luptat ore în şir să stingă vâlvătaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu puternic a cuprins cabana din lemn de la baza pârtiei Parc, din municipiul staţiune Vatra Dornei. Nenorocirea s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 29 noiembrie. Este vorba de una dintre cabanele folosite iarna pentru închirierea echipamentelor sportive, mai exact schiuri şi sănii. 

Alarma s-a dat în jurul orei 22.30, iar la faţa locului au intervenit pompierii militari din localitate cu patru maşini de stingere şi o ambulanţă SMURD. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt destul de mari.

Focul a distrus parţial clădirea cu etaj şi mandardă. În plus, au ars piese de mobilier şi 500 de echipamente de schi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, rezultă că focul a izbucnit de la efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: