17 artişti de muzică uşoară şi populară vor cânta la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Suceava

17 artişti de muzică
uşoară şi populară vor cânta la petrecerea de Revelion organizată de Primăria
Suceava

17 artişti de muzică uşoară şi populară îi vor încânta pe suceveni în noaptea dintre ani. FOTO Adevărul

Printre artiştii care vor urca pe scena din parcarea Iulius Mall Suceava anul acesta se numără Lora, Roxana Nemeş şi Alessia, precum şi mai mulţi artişti de muzică populară, printre care şi Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Alexandru Recolciuc, Sorin Filip şi Fanfara „La Stamate”. Revelionul în aer liber va începe la ora 20.30 şi se va încheia în jurul orei 00.45.

Ştiri pe aceeaşi temă

17 artişti de muzică uşoară şi populară îi vor încânta pe suceveni în noaptea dintre ani, la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate în parcarea Iulius Mall. Este al treisprezecelea an în care Primăria Suceava organizează Revelionul în aer liber pentru suceveni.

Printre artiştii care vor urca pe scenă anul acesta se numără Lora, Roxana Nemeş şi Alessia, precum şi mai mulţi artişti de muzică populară, printre care şi Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Alexandru Recolciuc, Sorin Filip şi Fanfara „La Stamate”.

„Conform tradiţiei, pentru al 13 – lea an consecutiv, Primăria Municipiului Suceava organizează Revelionul în aer liber. Acesta va începe la ora 20.30 şi se va încheia în jurul orei 00:45. Cred că va fi muzică pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Artiştii de muzică uşoară care vor cânta pentru suceveni în noaptea de Revelion sunt: Lora, Roxana Nemeş şi Alessia.

Am înţeles că aceştia sunt cei apreciaţi de tineri. Dintre interpreţii care vor cânta muzică populară vor fi prezenţi la Suceava în noaptea dintre ani: Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Doina şi Ciprian Petroaie, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teişanu, Gheorghe Finiş, Anca Ilca Mureşan, Cristina Gheorghiu, de la care voi lua microfonul la miezul nopţii, când voi deschide sticla de şampanie, Sorin Filip, Andra Matei şi Fanfara La Stamate”, a declarat primarul Ion Lungu.

Alte ştiri pe această temă:

Andreea Bănică şi Elisabeta Turcu, vedetele spectacolului de Revelion de la Brăila

Smiley şi Distinto cântă de Revelionul 2017 pentru gălăţeni. Spectacolul va fi urmat de un foc de artificii impresionant

Revelion fără petrecere în aer liber la Turnu Severin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările