Zeci de societăţi comerciale, verificate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Zeci de societăţi comerciale, verificate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Controale în zonele aglomerate FOTO Adevărul

Şi în cursul zilei de ieri, 12 iulie, au continuat activităţile de monitorizare şi control privind respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, legate de prevenirea şi limitarea răspândirii virusului Sars Cov-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acestea au luat parte, în sistem integrat, 96 de poliţişti, jandarmi, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică şi cei de la Protecţia Consumatorului.
 
Au fost vizate zonele care se aglomerează în mod deosebit în perioada sfârşitului de săptămână precum: pieţele agroalimentare, terasele, zonele de promenadă, parcuri dar şi mijloacele de transport în comun local, judeţean şi interjudeţean.
 
Deşi o parte semnificativă a populaţiei a respectat recomandările de distanţare socială şi de protecţie individuală, s-au constat şi abateri în urma cărora s-au aplicat un număr de 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.200 de lei. În cadrul activităţilor, în ultimele 24 de ore au fost verificate 78 de societăţi comerciale.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările