Zeci de persoane, sancţionate de poliţişti pentru încălcarea regulilor de circulaţie

Zeci de persoane, sancţionate de poliţişti pentru încălcarea regulilor de circulaţie

Şi pietonii sunt traşi la răspundere de poliţişti atunci când greşesc FOTO Adevărul

Peste 60 de sancţiuni contravenţionale au aplicat poliţiştii ialomiţeni pe raza comunei Griviţa, în cadrul unei acţiuni operative desfăşurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere „Viaţa are prioritate”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 februarie, oamenii legii au acţionat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a pietonilor şi conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
 
Scopul acestei acţiuni a fost de informare a tuturor participanţilor la traficul rutier cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie, cât şi la conştientizarea riscurilor şi consecinţelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere. În cadrul activităţilor, 62 de persoane au fost sancţionate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 21 de pietoni amendaţi pentru traversare neregulamnetară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: