Zeci de cursuri de formare profesională, organizate în Bărăgan. În ce meserii se pot obţine calificări

Zeci de cursuri de formare profesională, organizate în Bărăgan. În ce meserii se pot obţine calificări

Cursuri gratuite pentru obţinerea calificării de barman FOTO Shutterstock

Zeci de cursuri de formare profesională vor fi organizate pe parcursul acestui an de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuprea Forţei de Muncă din judeţul Ialomiţa.

 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârşitul anului 2019, cursuri de formare profesională în urmatoarele meserii: agent securitate, ajutor bucătar, barman, bucatar, cofetar, confecţioner asamblor articole din textile, competenţe cheie – comunicare în limba română, confecţioner construcţii metalice, electrician constructor, femeie de serviciu, formator, frizer/coafor/manichiurist/pedichiurist, inspector referent resurse umane, instalator tehnico sanitare şi de gaze, lucrător finisor pentru construcţii, lucrător în comerţ, lucrător în cultura plantelor, lucrător instalator pentru construcţii, mecanic auto, operator introducere, validare, prelucrare date, ospătar ( chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, patiser. 
 
Aceste cursuri sunt gratuite şi se adresează atât şomerilor indemnizaţi cât şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă ce nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj.  Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante să fie înscrise în evidenţele AJOFM Ialomiţa.
 
Cei interesaţi se pot adresa AJOFM Ialomiţa atât la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cât şi la sediul Agenţiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum şi la punctele de lucru din Urziceni, Ţăndarei şi Feteşti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: