VIDEO Descinderi la suspecţi de spălare de bani şi evaziune fiscală. 15 percheziţii în judeţele Ialomiţa şi Ilfov

VIDEO Descinderi la suspecţi de spălare de bani şi evaziune fiscală. 15 percheziţii în judeţele Ialomiţa şi Ilfov

Poliţiştii efectuează percheziţii într-un dosar pe fraude economice FOTO Adevărul

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au descins miercuri dimineaţă la 15 adrese din judeţele Ialomişa şi Ilfov, în cadrul unei operaţiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul fraudelor intracomunitare. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 1.000.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 19 februarie 2020, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice - I.G.P.R., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 15 percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, într-un dosar penal de evaziune fiscală, constituire a unui grup infracţional organizat şi spălarea banilor. Activităţile sunt desfăşurate pentru documentarea activităţii a 15 persoane şi 20 de firme. Prejudiciul estimat, cauzat bugetului consolidat al statului, este de 1.000.000 de lei.
 
La activităţi participă poliţişti ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale – SIAS, criminalişti, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi funcţionari vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor – D.R.V.
 
Operaţiunea are ca scop combaterea fenomenului infracţional determinat de fraudele în domeniul achiziţiilor intracomunitare prin care este eludată plata taxei pe valoare adăugată datorată bugetului de stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: