Un transport agabaritic traversează România. Pe ce rute va circula

Un transport agabaritic traversează România. Pe ce rute va circula

Un transport agabaritic traversează România FOTO Arhivă DRDP Constanţa

Un transport abagaritic va travera România începând de sâmbătă, 28 iunie, şi până joi, 2 iunie. Mastodontul care urmează să ajungă la Medgidia va îngreuna traficul în mai multe judeţe, printre care şi Ialomiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 28 mai – 2 iunie se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul:
 
Nădlac II PTF – A1 – A6 – Centura Lugoj – DN6 – Centrua Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN56A – DN56 – DN55 – Craiova – DN6 – Centura Caracal – DN6 – DN6F – DN6 – Centrua Bucureşti – DN2 – DN2A – Ţăndărei – DN2A – DC63 – DJ224 – Medgidia.
 
Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), vehiculul transportă o structură metalică. Lăţimea maximă a vehiculului este de 5,85 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările