Un tânăr a murit luând apărarea iubitei sale. Agresat într-un autobuz, Valentin a căzut din maşină lovindu-se cu capul de bordură

Un tânăr a murit luând apărarea iubitei sale. Agresat într-un autobuz, Valentin a căzut din maşină lovindu-se cu capul de bordură

Valentin Băicoianu FOTO: Facebook.com/Valentin Băicoianu

Valentin Băicoianu (32 ani), un tânăr din Slobozia, a murit pentru după ce a luat apărarea celor două fete cu care venise la mare pentru Festivalul Neversea. Ei au avut o altercaţie cu agresorul într-un autobuz. Valentin a fost lovit cu pumnul şi în cădere s-a lovit cu capul de bordura trotuarului. După câteva zile de comă, el a murit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Băicoianu (32 ani) plecase din Slobozia însoţit de iubita şi încă o prietenă pentru a participa la Festivalul Neversea, organizat la Constanţa. 

În dimineaţa de luni, 10 iulie, la ora 9.00, într-unul dintre mijloacele de transport în comun din Constanţa, acesta a avut o altercaţie cu un bărbat care i-a şicanat prietenele. 

Valentin a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul pe care a încercat să-l calmeze l-a lovit cu pumnul în faţă. Tânărul a căzut din autobuz, lovindu-se cu capul de bordura trotuarului.

El a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind apoi transferat la un spital din Bucureşti, unde a murit după câteva zile de comă. 

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă pentru a vedea cine este persoana care l-a agresat pe tânărul din Slobozia. 

„A fost un conflict spontan, fapta s-a petrecut în zona staţiei de autobuz RATC Grăniceri din Constanţa. Agresorul şi victima nu se cunoşteau. Agresorul este căutat acum de anchetatori, nefiind încă identificat“, a precizat Poliţia Constanţa. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările