Un tânăr a murit luând apărarea iubitei sale. Agresat într-un autobuz, Valentin a căzut din maşină lovindu-se cu capul de bordură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Băicoianu FOTO: Facebook.com/Valentin Băicoianu
Valentin Băicoianu FOTO: Facebook.com/Valentin Băicoianu

Valentin Băicoianu (32 ani), un tânăr din Slobozia, a murit pentru după ce a luat apărarea celor două fete cu care venise la mare pentru Festivalul Neversea. Ei au avut o altercaţie cu agresorul într-un autobuz. Valentin a fost lovit cu pumnul şi în cădere s-a lovit cu capul de bordura trotuarului. După câteva zile de comă, el a murit.

Valentin Băicoianu (32 ani) plecase din Slobozia însoţit de iubita şi încă o prietenă pentru a participa la Festivalul Neversea, organizat la Constanţa. 

În dimineaţa de luni, 10 iulie, la ora 9.00, într-unul dintre mijloacele de transport în comun din Constanţa, acesta a avut o altercaţie cu un bărbat care i-a şicanat prietenele. 

Valentin a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul pe care a încercat să-l calmeze l-a lovit cu pumnul în faţă. Tânărul a căzut din autobuz, lovindu-se cu capul de bordura trotuarului.

El a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind apoi transferat la un spital din Bucureşti, unde a murit după câteva zile de comă. 

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă pentru a vedea cine este persoana care l-a agresat pe tânărul din Slobozia. 

„A fost un conflict spontan, fapta s-a petrecut în zona staţiei de autobuz RATC Grăniceri din Constanţa. Agresorul şi victima nu se cunoşteau. Agresorul este căutat acum de anchetatori, nefiind încă identificat“, a precizat Poliţia Constanţa. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite