Un tânăr din Feteşti, suspect de mai multe furturi, arestat preventiv

Un tânăr din Feteşti, suspect de mai multe furturi, arestat preventiv

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile FOTO Adevărul

Poliţiştii din Feteşti au capturat un tânăr de 21 de ani, acuzat că ar fi sustras bunuri din mai multe locuinţe de pe raza localităţii de domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În fapt, spun anchetatorii, în perioada ianuarie - martie, tânărul ar fi pătruns în locuinţele mai multor persoane din municipiul Feteşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. De asemenea, acesta ar fi sustras un autoturism ce aparţinea unui bărbat de 61 de ani, aflat parcat în faţa locuinţei şi a condus autoturismul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.
 
Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, tentativă la furt calificat în formă continuată, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.
 
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însuşită, instanţa dispunând arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: