Un bătrân, în vârstă de 87 de ani, a ars de viu în locuinţa sa din Fierbinţi Târg

Un bătrân, în vârstă de 87 de ani, a ars de viu în locuinţa sa din Fierbinţi Târg

Pompierii nu l-au mai putut salva pe bătrân FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat de 87 de ani a murit în cursul nopţii în propria locuinţă cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost observat aseară, în jurul orei 22.30, la casa bătrânului din oraşul Fierbinţi Târg.

 
Alertaţi, pompierii de la Detaşamentul Urziceni, dar şi cei voluntari ai localităţii s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autosanitară. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenţie arderea se manifesta generalizat la casă şi la anexe din gospodărie, iar proprietarul a fost găsit carbonizat. Flăcările au distrus bunurile şi elementele din starea de fixaţie din 3 încăperi, precum şi  aproximativ 130 mp de acoperiş al construcţiilor şi au degradat două butelii încărcate cu g.p.l, şi aproximativ 300 kg de lemn.
Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neprotejat corespunzător. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: