Un bătrân a ars de viu în incendiul care i-a cuprins locuinţa. De la ce a pornit focul

Un bătrân a ars de viu în incendiul care i-a cuprins locuinţa. De la ce a pornit focul

Proprietarul a ars de viu FOTO Arhivă Adevărul

După ce în noaptea de  4 spre 5 aprilie, un bărbat a murit carbonizat alături de sute de animale într-o fermă din oraşul Amara, în cursul nopţii trecute, un alt incendiu a curmat viaţa unui bărbat de 88 de ani, din comuna Roşiori.

Alarma s-a dat aseară, în jurul orei 21.30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de flăcări. Din nefericire, la sosirea forţelor de intervenţie, formate din 3 echipaje cu autospeciale de stingere,  casa era în întregime înghiţită de foc, iar proprietarul nu a mai putut fi salvat.
Pompierii au acţionat mai bine de 3 ore pentru lichidarea incendiului, care s-a soldat şi cu numeroase pagube materiale: au ars elementele de mobilier şi piesele din starea de fixaţie din 5 încăperi, aparate electrice şi electrocasnice, articole vestimentare şi aproximativ 200 mp de acoperiş din tablă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în una din încăperi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: