Un bărbat din Moviliţa, arestat preventiv după ce a furat un televizor şi a distrus mai multe bunuri dintr-o locuinţă

Un bărbat din Moviliţa, arestat preventiv după ce a furat un televizor şi a distrus mai multe bunuri dintr-o locuinţă

Suspectul a fost arestat FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au reţinut un tânăr de 31 de ani, din comuna Moviliţa, suspect de furtul unui televizor şi distrugerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă de pe raza comunei de domiciliu, prejudiciul fiind de aproximativ 4.000 de lei.

 
Poliţiştii au demarat cercetările după ce un bărbat de 57 de ani, din municipiul Bucureşti a sesizat faptul că în data de 29 martie, persoane necunoscute i-au sustras un televizor şi au distrus mai multe bunuri din locuinţa sa, situată pe raza comunei Moviliţa. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parţial şi predat părţii vătămate.
 
Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însuşită, instanţa dispunând arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: