Un bărbat din localitatea Iazu, arestat preventiv, după ce şi-a lovit fiul cu toporul în cap. De la ce a pornit măcelul

Un bărbat din localitatea Iazu, arestat preventiv, după ce şi-a lovit fiul cu toporul în cap. De la ce a pornit măcelul

Agresorul a fost arestat preventiv FOTO Adevărul

Un bărbat, în vârată de 57 de ani,  din localitatea Iazu, a ajuns după gratii după ce şi-a lovit fiul în cap cu toporul. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de urgenţă din Slobozia, anunţă independentonline.ro. Conflictul între cei doi ar fi pornit de la faptul că bătrânul i-a cerut fiului să-i toarne băutură în pahar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Autorul, cunoscut ca şi consumator de alcool, s-a supărat pe fiul său pentru că nu i-a turnat ţuică în pahar. În urmă cu o săptămână, agresorul, revenit de la câmp, şi-a rugat fiul să-i toarne într-un pahar ţuică. Tânărul a refuzat categoric, iar între el şi tatăl său a izbucnit un scandal. Enervat, bărbatul a luat un topor şi şi-a lovit fiul în cap de două ori. Apoi, el a plecat de acasă şi s-a dus la cârciuma din sat. Tânărul a fost descoperit mai mult mort decât viu de către o vecină, care a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, dar şi poliţiştii criminalişticare au deschis o anchetă şi l-au ridicat pe autor.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: