Un bărbat care a încercat să mituiască un poliţist, cercetat sub control judiciar. Suspectul a fost prins băut la volan

Un bărbat care a încercat să mituiască un poliţist, cercetat sub control judiciar. Suspectul a fost prins băut la volan

Bărbatul a fost prins băut la volan FOTO Adevărul

Un bărbat care a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice a încercat să mituiască un poliţist. Bărbatul este cercetat sub control judiciar, după ce joi, 12 martie, a fost prins în flagrant când oferea 400 de lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

 
Joi, 12 martie, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au constatat infracţiunea flagrantă de dare de mită săvârşită de către o persoană care a fost depistată în trafic de către un agent de poliţie, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În fapt, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa a fost sesizat de un agent de poliţie, şeful Postului de Poliţie Dridu, cu privire la faptul că un bărbat i-a remis suma de 400 lei pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, constatată cu ocazia opririi în trafic.
 
Imediat a fost sesizată unitatea de parchet competentă şi a fost constituită echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat săvârşirea infracţiunii flagrante. Cu această ocazie a fost ridicată suma de bani şi alte probe utile cercetărilor.  Faţă de suspect, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: